Logo 2 website.jpg

Wandelcoaching

Wandelen als middel om te onstressen of om tot inzichten te komen.

Wat?

Wandelen is niet alleen een zeer gezonde vorm van bewegen, maar heeft tevens de eigenschap een positieve impact te hebben op ons mentaal welbevinden en zou zelfs het risico op depressie kunnen verminderen. Waarom zouden we dit dan niet inzetten om mensen adequaat te coachen?

Onder begeleiding van je coach, ga je op weg in de natuur. We verkennen de wandelpaden en voeren onderweg een coachingsgesprek. In functie van je coachvraag worden de wandelingen ook aangevuld met ontspanningsoefeningen. Je kan via deze wijze van coachen werken aan het thema stress, maar ook assertiviteit en zelfzekerheid zijn mogelijke thema's.

Wij bieden, naast het behandelen van een coachvraag naar keuze ook twee specifieke wandeltrajecten aan;

  • Talentenwandeling: ga op zoek naar je kernkwaliteiten volgens de methode van de kernkwadranten van Daniel Ofman. Door wandelen te gebruiken als middel, gaan wij samen op zoek naar jouw talenten en hoe je hierop verder kan inzetten en kan winnen aan zelfvertrouwen.

  • Reflectief wandelen: door middel van ontspanningsoefeningen, controle van de ademhaling en wandelen op het eigen ritme, doen we aan reflectie. We proberen onze ervaringen te begrijpen, analyseren en er betekenis aan te geven zonder dat je het gevoel hebt te moeten 'graven' in een kluwen aan gedachten.

Hoe?

Wij werken met trajecten ten einde onze kwalitatieve diensten te kunnen garanderen.

Wandelcoaching kan gevolgd worden als traject an sich, maar kan tevens één sessie uitmaken van een standaardtraject of al onderdeel van de loopbaancoaching.

De wandeling gaat door in de ruime omgeving van het mooie Heers met coach Agnetha, ook in de winter is het heerlijk in de velden en tussen de fruitbomen.
Afstand en tijd wordt aangepast aan jouw individueel jouw kunnen, tijdens een intake bespreken we de mogelijkheden.
Voorzien: warme kleding en goede schoenen. Onderweg voorzien we een lekker warme thee of koffie!

Nieuw !

Wil je wandelen in jouw omgeving en géén verplaatsing met de auto doen, ook dat kan!
De coach komt dan naar jou.
Er komt dan enkel , afhankelijk van jouw woonplaats, tijd- en km vergoeding bij.
Om praktische redenen bieden we dit aan in een straal van max. 25 km rond Heers.

Eén traject bevat 4,5 uur coaching, op te nemen in maximaal 3 sessies van 90 min (of in meerdere sessies van kortere duur, te bepalen in samenspraak met de coach). Kostprijs is €165 voor het gehele traject.

Inschrijven?

Je aanmelden voor wandelcoaching en het boeken van een sessie kan volledig online. Interesse? Klik dan hier.