Teambuilding

Ben je als onderneming, organisatie, vereniging,vriendenkring, ... op zoek naar een groepsactiviteit waarmee je jezelf en anderen beter kan leren kennen? Waarmee je je communicatievaardigheden kan bijschaven en je assertiever wordt?

Wat?

Ons aanbod bestaat uit een 'teambuilding' waarbij we werken aan teamdynamiek, communicatie en assertiviteit. Het doel is om verschillende opdrachten uit te voeren en zo tot inzichten te komen over zichzelf, maar ook zijn team.

Wij bieden hiervoor twee verschillende activiteiten aan:

 

  • Interactieve teambuilding door middel van actieve en speelse werkvormen (2u)

Actieve en ‘out of the box’ werkvormen worden gecombineerd met theoretische verdieping, gevolgd door een vertaling naar de praktijk van het team zodanig dat er op een proactieve manier invulling aan gegeven kan worden.

 

We streven hierbij naar het verwerven van inzichten en het in beweging zetten van een team. Reflecteren over de uitgevoerde oefeningen en opdrachten speelt hierbij een belangrijke rol.

 

  • Paardencoaching: teambuilding met paarden (2u)

Paarden zijn meesters in het geven van inzichten en het spiegelen van menselijke interactie. Daarom werken we met behulp van het paard in deze dynamische workshop aan communicatie (verbaal en non-verbaal), samenwerking en teamdynamiek. Wij beschikken over een eigen kudde paarden. De oefeningen gebeuren op de grond, naast het paard. Er wordt dus niet op het paard gereden, waardoor er geen ervaring met paarden vereist is voor een deelname.

Hoe?

Onze teambuildings worden op vraag georganiseerd en kunnen in prijs variëren. Indien nodig kan de teambuilding vooraf afgestemd worden op het organisatiedoel, kennis/ervaring, beschikbare tijd en het budget.

Meer inlichtingen of een offerte op maat kunnen aangevraagd worden via de contactpagina.