Logo 2 website.jpg

Stressmanagement en
burn-outcoaching

Preventie van stress en burn-out is onze troef, maar we zijn er ook voor jou wanneer de stress toch de overhand neemt.

Wat?

Stress is op zich een gezonde drijfveer, het kan ons instaat stellen om bepaalde doelen te halen, het kan ons een gezonde 'boost' geven. Er ontstaan pas problemen wanneer we te maken hebben met een onevenwicht tussen de draaglast (de hoeveelheid stress of de ernst van een stresserende situatie) en onze draagkracht (de middelen die we hebben om ermee om te kunnen gaan).

Bij  stressmanagement leer je hoe je jezelf  ( en desgevallend je medewerkers) kan managen en hoe je communicatieproblemen kan  detecteren, voorkomen en omvormen naar de gewenste resultaten. Je krijgt concrete technieken en vaardigheden voor die situaties waarin jij en of je team onder druk moeten presteren.

Te veel stress of chronische stress kan leiden tot een burn-out. De Prioriteit heeft ook hiervoor de nodige expertise in huis. Lut en Agnetha zijn gecertificeerd burn-outcoach en volgenden hun opleiding bij Dr. Luc Swinnen, een expert in deze problematiek. Daarnaast hebben we ze beide de opleiding 'masterclass mentale veerkracht bij volwassenen' gevolgd bij Michael Portzky, hij is o.a. neuropsycholoog en auteur.

Hoe?

Wij werken met trajecten ten einde onze kwalitatieve diensten te kunnen garanderen.

Eén traject bevat  4,5 uur coaching, op te nemen in maximaal 3 sessies van 90 min (of in meerdere sessies van kortere duur, te bepalen in samenspraak met de coach). Kostprijs is €165 voor het gehele traject.

Werken aan een burn-out kan in bepaalde gevallen een traject van langere duur zijn, in dat geval wordt een specifiek traject afgesproken tussen de klant en de coach.

Inschrijven?

Je aanmelden voor stressmanagement en/of (preventieve) burn-outcoaching en het boeken van een sessie kan volledig online. Interesse? Klik dan hier.