Logo 2 website.jpg

Loopbaancoaching

Carrièrebegeleiding en zo veel meer...

Wat?

Gelukkig zijn met de carrière die je hebt, nieuwe ambities waarmaken, gedreven zijn, rust en voldoening vinden in wat we professioneel waarmaken... Het zijn lijken vanzelfsprekende clichés, maar zeker niet de evidentie zelve. We moeten steeds langer gaan werken en dan is het belangrijk dat we ons ook beroepsmatig goed voelen.

Als loopbaancoach kunnen wij op zoek gaan naar een nieuwe professionele zingeving en proberen wij samen met jou een antwoord te vinden op je vragen: "Zit ik goed waar ik nu ben? Of wil ik een nieuwe uitdaging aan gaan? Wat kan en wil ik nog bereiken?".

Wij bieden je geen nieuwe job  of een ander leven maar wel de motivatie, de tools en richting om  terug evenwicht te vinden in je huidige werk en leven of om de job van je leven te vinden en behouden.
 

Hoe?

Bij ons volg je je loopbaanbegeleiding via een erkend loopbaancentrum, zo kan je betalen met loopbaancheques. Op die manier betaal je maar 40 euro voor 4 uur begeleiding. Deze dienen te worden aangevraagd voor de aanvang van de loopbaancoaching.

Wat mag je verwachten?

  • De intake is gratis en kan per telefoon of videocall. Je krijgt van ons een gratis test, Copreno, die je de meest uitgebreide analyse geeft van je persoonlijkheid en je professioneel profiel. De test kan je thuis oplossen.

  • Sessie 1 (2u): bespreking van Copreno, bepalen van de concrete doelstelling/coachvragen en gedeeltelijke uitdieping hiervan. Afspraken maken en opdrachten voor thuis vastleggen.

  • Sessie 2 (2u): overlopen van de thuisopdrachten en de gestelde acties (ihkv de doelstelling). Bepalen van toekomstige doelen.

  • Sessie 3 en 4 (elk 1,5u) kunnen doorgaan mits aanvraag van een tweede cheque, tevens ter waarde van €40.

Meer informatie kan je vinden bij onze partner Aures en de VDAB.

 

Inschrijven?

Je aanmelden voor loopbaancoaching en het boeken van een sessie kan volledig online. Interesse? Klik dan hier.