zo 07 mrt. | Kortessem

Paardenworkshops - kennismaking

Je kan deelnemen aan deze inspiratiecursus met de paarden en alles te weten komen over jouw persoonlijke inzichten. Ervaren hoe jij hierdoor zelfzeker wordt en meer zelfvertrouwen zal uitstralen!
Bedankt voor uw inschrijving!
Paardenworkshops - kennismaking

Tijd en locatie

07 mrt. 10:00 – 12:30
Kortessem, Kortessem, België

Over het evenement

Korte inhoud

Dit is een inspiratiecursus met paarden waarin je alles te  weten komt over jouw persoonlijke  inzichten. Jij kan ervaren hoe jij hierdoor zelfzeker wordt en meer  zelfvertrouwen zal uitstralen!

Hetgeen paarden ons hierin leren is sterker en puurder dan  enig andere leerschool.

Paarden zijn intuïtieve en eerlijke wezens, zij helpen jou  om jezelf te ontdekken en geven je de meest eerlijke feedback die er is!

Wanneer jouw lichaamstaal duidelijk, open en assertief is,  vertelt dit aan de andere persoon dat je meent wat je zegt, dat jij staat voor  hetgeen je laat zien .

Het bewust leren hoe je jouw uitstraling versterkt en hoe dit bij jouw rol in het dagelijkse  leven past of hoe het jou helpt om meer succes te hebben in je job, dat is wat  je bereikt tijdens deze namiddag.

Tijdens een korte theoretische kadering vernemen we hoe  onze lichaamstaal invloed heeft op  onze omgeving maar ook hoe dit invloed  heeft en gebruikt wordt om een andere, positieve, mentale mindset te bereiken.

Vervolgens werken we  verder om dit in praktijk te leren toepassen en laten we de paarden helpen om  dit vlug , concreet en speels te verduidelijken.

Ervaring met paarden is niet nodig wel affiniteit met deze  tot de verbeelding sprekende dieren. We werken in een veilige omgeving, alle  oefeningen gebeuren op de grond, niet op het paard.

Voor wie (doelgroep)

Iedereen die affiniteit heeft met paarden en die zelfzeker(der)  wenst te worden.

Relevantie van de opleiding

Leer, door middel van het paard, jezelf beter kennen.

Inhoud van de opleiding

1. Kennismaking

Tijdens deze voormiddag kan je komen proeven van wat paardencoaching  is en kan je een korte getuigenis volgen van Naima Kitir die kort haar verhaal  vertelt van hoe paardencoaching een rol kreeg in haar leven nadat ze de  diagnose MS kreeg. Er zal ook mogelijkheid zijn tot vragen en het doen van wat  praktische oefeningen.

2. Paardencoaching:  persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze 2 voormiddagen zal je ervaren wat  paardencoaching kan veranderen in het beleven en ervaren van de wereld rondom  jou. Je leert van deze meesters in kracht en intuïtie hoe jij deze eigenschappen in  jezelf kan ontdekken. Paarden zijn gekend om hun spiegelend vermogen en om hun eerlijkheid en laten  jou deze inzichten ontdekken!

Info over de opleider/trainer

Lut  Moers

Afgestudeerd als master interieurarchitectuur kreeg mijn creatieve  zin voor interieur vorm in het coachen en begeleiden van mensen in hun  zoektocht naar een gelukkig leven in hun droomhuis. Door de vele contacten met  mensen, leerde ik peilen naar hun noden en hoe ik hun kon laten ontdekken door het bos de bomen te zien.

Het begeleiden in deze noden nam het over van het interieur  inrichten en mijn coachingspraktijk werd opgestart in 2004 met privékantoor in  Vliermaalroot. In 2014 werd vzw De Prioriteit opgericht in Heers /Gutschoven.

Ondertussen werken we er met een gemotiveerd coachteam en  vullen we elkaar perfect aan om zo onze cliënten de best mogelijke begeleiding  te garanderen.

Bij vzw De Prioriteit kan je terecht voor individuele  coaching , cursussen en trainingen. Privé en/of op bedrijfsniveau.

Mijn passie, mijn sterke punten :

· Assertiviteit  - en loopbaancoaching

· Perfectionisme  & Burn out coaching

· Hypnosetherapie, antistress - en meditatie  coaching.

· IEMT  - Integral Eye Movement Therapy

· Rots - water trainer (weerbaarheid en grenzen  stellen)

· NLP Hypnotic Practitioner

· Paarden- hondencoach.

Naima  Kitir

Paardencoach in opleiding.

Praktische info

· Didactische  aanpak: Maximum 6 deelnemers (minimum 4 deelnemers)

· Wanneer:

o kennismaking: één zondagvoormiddag, van 10u tem 12.30u, dd. 07/03/2021 (2,5u opleiding)

o Workshops paardencoaching persoonlijke ontwikkeling:  twee voormiddagen , van 10u tem 12.30u, dd. Zondag 21/03/2021 en zaterdag  28/3/2020 (5u opleiding)

· Locatie: Kortessem

 Deze opleiding komt niet in aanmerking voor de  KMO-portefeuille!

· Prijs:

Prijs kennismaking: 15 euro

Prijs workshops: 60 euro

(*) Onze VZW is vrijgesteld van BTW.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Kennismaking paardenworkshops
    €15
    €15
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement