do 11 feb. | Limburg

Assertiviteit & zelfvertrouwen

Tijdens deze opleiding geven we duidelijke inzichten en handvatten om (chronische) stress en onzekerheden aan te pakken.
Bedankt voor uw inschrijving!
Assertiviteit & zelfvertrouwen

Tijd en locatie

11 feb. 18:45 – 18 feb. 22:15
Limburg, Limburg, België

Over het evenement

Korte inhoud 

Tijdens deze cursus leren we je  zelfvertrouwen op te bouwen zodanig dat je op persoonlijk en professioneel  vlak je doelen kan bereiken.

Je ontvangt praktische  en direct toepasbare technieken om je eigen gedrag optimaal in te zetten om  effectiever (resultaatgericht) en efficiënter (doelgericht) te kunnen  communiceren.    Je leert hoe je in een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid spontane en goede  contacten kunt opbouwen.

Je leert het formuleren  van jouw doelen, je leert je obstakels te overwinnen en de samenwerking (in  team) bevorderen.

 Voor wie (doelgroep) 

Voor iedereen die door een assertieve levenswijze en zelfzekere  lichaamstaal  zijn of haar  impact wil vergroten.  Voor diegene die zich preventief wil wapenen tegen een burn - out.  Voor wie tegen een burn - out aanleunt en sterker in de schoenen wil staan.  Voor leidinggevenden, teamleaders die beter willen communiceren en inzicht  willen krijgen in delegerend- verbindend communiceren.

 Relevantie van de opleiding 

· Omgaan met verbale agressie

· Verbindend communiceren

· Betekenis volwaardig zelfvertrouwen

· Inzicht in lichaamstaal

 Inhoud van de opleiding 

· Theorie en oefeningen assertiviteit

· Communicatieprocessen

· Communicatieniveaus

· Feedback geven

· Conflicthantering

· Omgaan met kritiek

· Communicatieoefeningen

· Non-verbale communicatie

· De kracht van lichaamstaal

· Micro-expressies

· De kracht van complimenten ontvangen en geven

· Re-scripten van moeilijke situaties

 Info over de opleider/trainer 

Lut Moers

Afgestudeerd als master interieurarchitectuur kreeg mijn creatieve zin voor interieur vorm in het coachen en begeleiden van mensen in hun zoektocht naar een gelukkig leven in hun droomhuis. Door de vele contacten met mensen, leerde ik peilen naar hun noden en hoe ik hun kon laten ontdekken door het bos de bomen te zien.

Het begeleiden in deze noden nam het over van het interieur inrichten en mijn coachingspraktijk werd opgestart in 2004 met privékantoor in Vliermaalroot. In 2014 werd vzw De Prioriteit opgericht in Heers /Gutschoven.

Ondertussen werken we er met een gemotiveerd coachteam en vullen we elkaar perfect aan om zo onze cliënten de best mogelijke begeleiding te garanderen.

Bij vzw De Prioriteit kan je terecht voor individuele coaching , cursussen en trainingen. Privé en/of op bedrijfsniveau.

Mijn passie, mijn sterke punten :

· Assertiviteit  - en loopbaancoaching

· Perfectionisme  & Burn out coaching

· Hypnosetherapie, antistress - en meditatie  coaching.

· IEMT  - Integral Eye Movement Therapy

· Rots - water trainer (weerbaarheid en grenzen  stellen)

· NLP Hypnotic Practitioner

· Paarden- hondencoach.

Agnetha Knapen

Met een master in de Communicatiewetenschappen ben ik  afgestudeerd aan de VUB. Ik heb dus een uitgebreide kennis van media en  mediatechnieken evenals een sterk analytisch inzicht. Tevens had ik een goed  gevulde rugzak mbt managementtheorieën.

Niet lang na mijn afstuderen kreeg ik mijn eerste job te  pakken, maar deze lag slechts gedeeltelijk in het verlengde van de mijn  studies. Ik ging aan de slag bij het SSGPI (Secretariaat van de Geïntegreerde  Politie), bij de Federale Politie.

Gepassioneerd door HR-management en management in het  algemeen, heb ik mij verder verdiept in het begeleiden van teams en jonge  leidinggevenden. Ik wil samen met hen een leiderschapsstijl ontdekken die  zowel bij het team als de coachee past. De coaching heeft tevens het  ontwikkelen als mens tot doel.

Als leidinggevende heb ik op 9 jaar tijd een heel traject  afgelegd, met vallen en opstaan. Net deze ervaring heeft gemaakt dat ik mij  verder wilde gaan toeleggen op 'coaching'. Verdere verdieping in de materie  door opleidingen, seminaries,... heeft  ervoor gezorgd dat ik mijn droom kan waarmaken.

Graag wil ik, via mijn coachingssessies, mensen in beweging  brengen om als leidinggevende het beste uit zichzelf te halen. Om die reden  dient er ook voldoende aandacht te gaan naar de mensen die hij managet. Wat  ben je immers als leidinggevende als je team niet achter je staat?

Als loopbaan- en teamcoach ligt mijn focus dus vooral op de  carrière van de coachee. Wil je als bedrijf je team versterken, dan ben je bij  mij aan het juiste adres. De sessies worden tevens op maat van uw onderneming  of organisatie aangeboden.

Afhankelijk van de noden van de klant, focus ik op drie  grote thema’s:

· Hoe functioneert de leidinggevende?

· Hoe kan een team goed samenwerken?

· Hoe werkt en creëer ik een zelfsturend team dmv  delegeren?

Door middel van individuele en groepscoaching, wil ik  mensen in beweging brengen om hun carrière in eigen handen te nemen en meer  voldoening te halen uit hun werk.

 Praktische info 

· Didactische  aanpak: Maximum 6 deelnemers (minimum 4 deelnemers)

· Cursusmateriaal: syllabus De Prioriteit

· Wanneer: twee donderdagavonden, van 18.45u tem 22.15u, dd. 11/02/2020 en 18/02/2020.

+  extra cursusavond op 11/03/2020 met focus op moeilijke gesprekken en omgaan met  kritiek. Deze module kan apart geboekt worden, diegene die inschrijven  voor de complete cursus krijgen wel voorrang bij reservering!

· Locatie: Midden-Limburg (nader te bepalen)

· Prijs: 75 euro voor 11/2 en 18/2 en 40 euro voor 11/3 (95 euro bij boeking van de twee cursussen)

Voor deze opleiding kan geen gebruik worden gemaakt van de KMO-portefeuille.

 Annulering door organisator 

Zie onze ‘algemene voorwaarden’.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Assertiviteitscursus
  €75
  €75
  0
  €0
 • Assertiviteit+gesprekken
  €95
  €95
  0
  €0
 • Moeilijke gesprekken
  €40
  €40
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement